Hvad kan vi tilbyde dig?

Ølstykke Rørbæk og omegens jagtforening tilbyder flere forskellige aktiviteter både ude i det fri og på vores klubhus Græstedgård i Ølstykke. 

Jagt

I øjeblikke tilbydes der riffeljagter i Sperrestrup Skov i form af trykjagt og man kan også leje bukkejagt til fordelagtige priser. læs mere om dette under fane blade her på siden.

Græstedgård

I vores klubhus afholdes der forskellige sociale arrangementer med ofte mad og drikke og godt humør!

Ude i det fri

Gennem jagtforeningen har du mulighed for forskellige skyde arrangementer både træning og konkurencer. eksempelvis  plejer foreningen at kunne invitere dig til den meget sjove og udfordrende  feltskydning på jægerforebundets skydeterræn i Jægerspris. 


Firkant skydning

Der afholdes firkant skydning hos Ganløse jagtforening i morgen d. 21-06-2021 kl. 17 til 21

I år vil skydningen bestå af 2 skydninger nemlig jægertrap og en 24 series jagtbane. Begge skydninger skal gennemføres for at deltage i konkurrencen.

Skyde kort og patroner  købes på banen.

HUSK VI BRUGER MIKE HAMMER GREEN SHOT, ALLE ANDRE PATRONER KAN IKKE ANVENDES.

 

Lodtrækning af bukke  samt trykjagt 2021!   576377_319027514871208_1670462536_n.jpg


Medlems nyt Pære.PNG

Bukkepral d. 16 nyt møde sted!

Da lokalerne på græstedgård ikke er til rådighed mødes vi istedet hos Anette & Anders på adressen Store Rørbækvej 3, 3600 Frederikssund.

Dørene åbnes kl. 08 og der vil være morgen mad fra kl. 09

Lodtrækning 

Vinderne ved lodtrækningen af de 2 præmier henholdsvis en uges bukkejagt samt 1 trykjagt, er fundet og vinder nummer 107 vandt således en uges bukkejagt i sperrestrupskov i perioden 30-05 til 05-06.

Vinder nummer 76 vandt en plads på den første trykjagt som afholdes i november 2021. Vi ønsker de heldige vindere knæk og bræk ved deres vundene jagt oplevelser.  

Ny hjemmeside: Den nye hjemmeside er under opbygning, og der vil derfor vær arbejde her på siden hvor man kan opleve forstyrrelser. Der er flere faneblade på vej i menuen så man kan orrientere sig om foreningen samt arrangementer.

 

COVID-19 Covid-19.jpg

Myndigheder: Jagtforeningen følger myndighedernes anbefalinger vedr. forsamlingsforbud mv. derfor har vi været nødsaget til at aflyse flere af vores normale arrangementer.

Egedal kommune: Ind til videre kan vi ikke benytte vores klublokaler på Græstedgaard, så hold dig derfor orrienteret vedr. evt. arrangementer her på hjemmesiden under kalender eller på facebook.

Bukkejagt: Det er stadig muligt at leje bukkejagt i Sperrestrup skov med de normale regulativer. Prisen er 1300 kr. for en uges bukkejagt og yderliger 500 kr. ved en evt. nedlagt buk. tilmelding sker ved Kristian Svendsen på tlf. 30494999 efter kl. 19 evt. på sms.

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/