Område.PNG

Bukke jagt i Sperrestrup skov

Bukkejagten 2021 står for døren, og medlemmerne kan nu booke pladser i Sperrestrup Skov ved Ølstykke til en favorabel pris.

1 uges bukkejagt fra solopgang til kl. 07.00: Pris kun kr. 1.300,00

Buk uanset trofæstørrelse og kødvægt:         Pris kun kr.    500,00

Der betales kun kr. 500,00, hvis der nedlægges buk.

Buejagt er også tilladt, her må der jages fra solopgang til kl. 10.00

Arealet udgør ca. 92 ha, og stykket deles i 2 stykker, så der er kun 2 jægere i skoven af gangen. Der er opstillet 6 hochsitze, men ellers er skoven og engen ideel for pürshjagt.

Der er 5 forårs/sommerbukke på kvoten.

For at gå på riffeljagt i statsskovene, skal man have bestået den obligatoriske riffelprøve.

For booking og fremvisning af arealet, kontakt Kristian Svendsen tlf. 3049 4999 efter kl. 19.00, det går efter først til mølle princippet.

Efter planlagt bukke jagt med Kristian, betalets de 1.300,00 kr. til foreningens konto: (Reg. 1551 Konto nr. 3253074) Bukke jagten er kun gældene efter modtaget betaling.

Beretninger fra Sperrestrup skov

Bukke jagt 2021

Vi glæder os til årets beretninger!

Bukke jagt 2017

Så er der nedlagt sommerbuk i Sperrestrup skov. Her er en lille beretning fra sommerens bukke jagt. Hele starten på ”min uge” havde jeg brugt strategien at komme tidlig, gå ned af grusvejen fra Sperrestrup siden, hen langs højspændings masterne og op i stigen. Her fra mit høje udkigs tårn så jeg absolut ingen ting. Søndag morgen prøver jeg noget andet.

Efter lidt morgen pürsch ned af en af ridestierne ser jeg to dyr nede på marken under højspændings ledningerne. Den ene ude på 225m på marken hvor der går kør, det er dog kun ryggen der er fri af græsset så det vil ikke være forsvarligt at skyde til den.. Den anden er en gaffel buk som står på modsat side ude på 130m. Den trækker stille og roligt op mod skoven og står lidt i skovbrynet ude på ca. 170m hvorefter den forsvinder efter lidt tid ind i skoven. Jeg undres lidt over at den forsvinder væk men opdage lidt efter årsagen. Der er dukket en stor seksender op som kommer ned over marken. Gaffel bukken har nok ment at det var bedst at smutte inden der blev for meget ballade. Den ny tilkomne kommer ned hvor gaffel bukken stod da jeg så den først ude på 130m. Den esser lidt rundt og ender med at stå til et perfekt sideskud.

Den endte sit liv for en velplaceret riffelkugle kl. ca. 5:30 søndag morgen. Det viste sig at være en 5-6 år gammel ulige seks ender på godt 18 kg brækket

• slide